Yapay Zeka ve Robotik Kodlama Merkezi Tanıtım Etkinliği 25 Aralık 2023 – 12 Ocak 2024 tarihlerinde Yapay Zeka ve Robotik Kodlama Merkezinde yapılmıştır.
Üniversitemizde çeşitli bölümlerden öğrencilerin ve öğretim elemanlarının birlikte katılım gösterdiği etkinliklerde, Yapay Zeka, Robotik Kodlama ve 3D Tasarım konularında uygulamalı bir ortam oluşturularak tanıtımlar yapılmıştır.
Yapay Zeka ve Robotik Kodlama alanında yapılan çalışmalar ve üniversitemizin teknolojik imkanlarının tanıtıldığı etkinliklerde, geliştirilebilecek faaliyet ve projelere ilişkin bilgilendirmeler yapılmış ve öğrencilerin birebir uygulamalarla merkezimizi daha iyi tanıması sağlanmıştır.
Tanıtım etkinliğimize 9 farklı fakülte, yüksekokul ve birim; 22 farklı bölüm/program katılım göstermiştir. Üniversitemizin mensubu toplam 33 öğretim elemanı ve 682 öğrencimizi merkezimde misafir etme şansı bulduk. Etkinliğimize katılım gösteren öğretim elemanlarına ve fakültelerine ilişkin bilgiler aşağıdaki grafikte sunulmuştur.

Etkinliğimize katılım gösteren öğrencilere ve fakülte/bölümlerine ilişkin bilgiler aşağıdaki grafiklerde sunulmuştur.

Etkinliğimiz merkezdeki birimlerin gezdirilmesi ve yerinde tanıtılması ile sona ermiştir. Değerli katılımları için tüm öğretim elemanı ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Son Güncelleme: 18 Ocak 2024
👁 0 kez okundu










