Üniversitemiz Uzaktan Tez Savunma ve E-Sınav Salonu Hizmete Başlamıştır

Üniversitemiz, lisansüstü tez savunmaları ve e-sözlü sınavlarının (doçentlik vb.) gerçekleştirilebilmesi amacıyla Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde oluşturulan “Uzaktan Tez Savunma ve E-sınav Salonu”, 15 Haziran 2020 Pazartesi günü saat 14:30’da yapılan Doç. Dr. Buket ÖZDEMİR’in doçentlik sözlü sınavı ile hizmete başlamıştır.

Üniversitemizde yürütülmekte olan yüksek lisans ve doktora tez savunmaları, doktora yeterlilik sınavları ve doçentlik sözlü sınavlarının uzaktan erişimle yapılabilmesi amacıyla hazırlanan “Uzaktan Tez Savunma ve E-sınav Salonu” nda yapılacak tez savunma, yeterlilik ve doçentlik sözlü sınavlarına jüri üyelerinin uzaktan erişimle katılmalarına imkan sağlanacaktır.