Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine İşbirliği Ziyareti

Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat ERÜMİT, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Sayın Mehmet ŞENTÜRK’ü makamında ziyaret etti.

ERÜMİT ziyareti sırasında; “Merkezimiz, faaliyete geçtiğimiz yıldan günümüze kadar uygulamaya koyduğu uzaktan eğitim programları ve sertifika programları ile hayat boyu öğrenme kapsamında önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir” dedi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri ŞENTÜRK ise; Bilgi teknolojileri doğrultusunda şekillenen günümüz dünya ekonomisinde, uzaktan eğitimin bir seçenek olmaktan çıkıp, bir zorunluluk haline geldiğini vurgulayan yaparak, Trabzon Üniversitesi ile gerek eğitimler olsun gerek projeler olsun işbirliğinde olunacağının müjdesini verdi.

Haberi Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği sayfasında görmek için tıklayabilirsiniz.