Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile İşbirliği Olanakları Görüşüldü

Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) olarak, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile  iş dünyasının kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla gerçekleştirilebilecek eğitim programları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Smiley face

Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Trabzon Üniversitesi UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat Erümit, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Alper Şimşek ve Dr. Öğr. Üyesi Temel Kösa, TTSO’yu ziyaret ederek, Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Trabzon Üniversitesi UZEM’in faaliyetleri hakkında bilgi verilerek ve uzaktan eğitimin artık neredeyse bir zorunluluk haline geldiğini vurgulanarak, iş dünyasının kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla firmaların personellerine yönelik uygulayabilecekleri uzaktan eğitim modülleri hakkında bilgi verildi.

Smiley face

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, özellikle hizmet sektörü başta olmak üzere personel eğitiminin birçok firmanın ihtiyacı olduğunu belirterek, işbirliği olanaklarının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Toplantıda daha sonra UZEM’le ilgili sunum yapıldı ve işbirliği yapılabilecek alanlar görüşüldü.