Menü Kapat

Blok Tabanlı Programlama Eğitici Eğitimi

Genel Açıklama

Her branştan ilkokul, ortaokul, lise öğretmenleri, öğretmen adayları ve her branştan lisans mezunlarına açıktır. Eğitimler haftalık 3 saat çevrimiçi olmak üzere, 8 hafta süresince toplam 24 saattir. Ayrıca verilecek proje ödevleriyle eğitim süresi 48 saat olacaktır.

Eğitim İçeriği

Blok tabanlı programlama kapsamında Blockly, Code.org, Scratch gibi kodlama araçları ile materyal geliştirme çalışmaları yapılacaktır.

Eğitim Materyalleri Nelerdir?

Uzaktan eğitim kurslarına katıldığınızda, internet üzerinden uzaktan eğitim sistemi ile eğitim materyallerine ulaşabileceğiniz adınıza tanımlanmış kullanıcı adı/şifre oluşturulur ve eposta hesabınıza gönderilir.

Uzaktan eğitim sistemine kullanıcı adı/şifre ile giriş yapıldığında katıldığınız kursa ait ders listesi ve her dersin altında; haftalık olarak uygulamanız tavsiye edilen izlence tablosu, eğitimin temelini oluşturan ders videoları, yazılı kaynaklar (pdf, doc, ppt), tartışma formu, sanal sınıf oturumları, alıştırma soruları yada sınavlar ve ödev içerikleri yer alır.

İzlence tablosunda, herbir hafta için izlenmesi istenen video başlıkları, yapılması istenen ödevler ve sanal sınıf oturumlarının tarih/saat bilgisi yer alır.

Nasıl Kayıt Olurum?

Uzaktan eğitim kursuna katılmak isteyenler, aşağıda belirtilen belgeleri elden veya e-posta ile belirtilen adrese ulaştırarak kayıt yaptırabilirler. Son kayıt zamanı eğitimin başlangıcından 1 gün öncesine kadardır.

Kayıt için grekli belgeler;

İndirim Koşulları;

Banka-Hesap Bilgileri
  • Banka:
  • Banka Hesap Adı:
  • Banka Hesap No:
  • IBAN No:

*Dekontun açıklama kısmına "UZEM Blok Tabanlı Programlama Eğitici Eğitimi Kursu Bedeli, Kursiyerin Adı Soyadı ve T.C. Kimlik Numarası" yazmayı/yazdırmayı unutmayınız. Eksik açıklama ile yapacağınız ödemeler kayıt işlemlerinizin gecikmesine sebep olabilir.

1-Belgelrinizi aşağıdaki adrese elden teslim edebilirsiniz.

Trabzon Üniversitesi
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi F Blok 3. Kat Fatih Kampüsü

Tel: (0462) 455 1261

2.Belgelerinizi aşağıdaki e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Mail içeriğine Adınızı Soyadınızı ve Katıldığınız Kursu yazınız.
Belge gönderebileceğiniz e-posta adresi :uzem@trabzon.edu.tr

*Belgelerinizi gönderdikten sonra 2 gün içerisinde size dönüş yapılmaz ise lütfen belgelerinizin ulaşıp/ulaşmadığını teyit ediniz.

Eğitim Tarihi : _._.2019 - _._.2019

Eğitim Süresi : 8 Hafta