Menü Kapat

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Online Mezuniyet Töreni

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü 10.00’da Fatih Eğitim Fakültesi yerleşkesinde bulunan Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi’nde üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU‘nun katılımıyla mezuniyet törenimiz başlamıştır. Üniversitemizdeki akademisyenler, dereceye giren öğrenciler ve konukların davetli olduğu mezuniyet törenimiz Youtube platformunda canlı olarak yayınlanmıştır. Mezuniyet törenimize erişmek için tıklayınız.

Üniversitemizdeki akademik birimlerin mezuniyet törenleri de online platformda yapılmıştır. 7-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında Microsoft Teams platformu kullanarak gerçekleştirdiğimiz online mezuniyet törenimiz aileler ve konuklar için canlı olarak yayınlanmıştır. Mezuniyet videolarına erişmek için tıklayınız.