Menü Kapat

Online Eğitim Duyurusu

Trabzon Üniversitesi 2020-2021 Bahar Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavlarına İlişkin Eğitim

Değerli öğrencilerimiz,

Covid-19 salgını sebebiyle 2020-2021 Bahar Dönemi yarıyıl sonu sınavları online olarak E-Sınav(esinav1, esinav2 ve edersyl) platformları üzerinden yapılacaktır.

Trabzon Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) müdürlüğü tarafında 08.06.2021 tarihi saat 16:00 da E-sınav platformlarının tanıtılacağı ve sizlerin platformlara ilişkin sorularına cevap verileceği online bir eğitim gerçekleştirilecektir. Eğitimde öncelikle platformların tanıtımının yapılması ardından da sizlerin yöneltmiş olduğu soruların cevaplandırılması planlanmaktadır.

Yönelteceğiniz soruların yoğunluk nedeniyle cevapsız kalmaması amacıyla eğitim öncesinde E-sınav platformları ve sınav süreci ile ilgili teknik sorularınızı form aracılığı ile talep etmekteyiz. Eğitim sırasında canlı olarak cevaplandırılmasını talep ettiğiniz sorularınızı, form üzerinden tarafımıza iletebilirsiniz.

Sorularınızı en geç 07 Haziran Pazartesi saat 17:00’ye kadar iletmeniz önemle rica olunur.

Form için tıklayınız!

DİKKAT: Formu doldurmak için kurumsal e-posta adresinizle (@trabzon.edu.tr) giriş yapmanız gerekmektedir.

Online Eğitim Bilgileri

Tarih: 08 Haziran 2021 Salı
Saat: 16.00
Erişim Linki için Tıklayınız!